SUPERAR PLEGATS LA INFIDELITAT

La infidelitat és un dels arguments principals per a una separació o divorci. Però no sempre.

La M. i el C. em van venir a veure ja que qüestionaven la viabilitat de la seva relació producte d’una reiterada infidelitat d’ell. Ja a la primera entrevista va quedar clar que ell volia continuar amb ella, “fent tot el que hagués de fer”per fer-ho possible, però ella manifestava de manera raonada i oberta que tenia molts dubtes.

Després de diverses sessions de treball, era clar que tots els arguments que ella aportava apuntaven al trencament, tanmateix no prenia la decisió de fer-ho. La qüestió era, no ho feia per què tenia por o no ho feia per què, malgrat tot, creia encara en la relació?

I en aquest segon cas, què li podia demanar a ell per tal de poder tornar a confiar en què aquest cop no hi hauria una nova infidelitat?

Ella sabia perfectament que era gairebé impossible demanar-li res que pogués ser del tot constatable. Es tractava, en cert sentit, d’una qüestió de fe. Era clar que la raó i l’emoció estaven en clara contradicció i això, a ella, la feia patir enormement.

És cert que l’infidel havia estat ell, és a dir, el responsable de la situació de dolor que vivia la parella i ella en particular, era ell, però la situació va començar a desbloquejar-se quan ella va creure i expressar que aquella infidelitat era més que una qüestió d’ell, i va sentir i expressar que era un símptoma d’una relació de parella que tenia dificultats. I entesa així la infidelitat, ella podia superar el seu bloqueig, per què el problema ja no era ell, si no la relació que entre els dos constituïen. I era per això pel que ella creia que valia la pena lluitar. Lluitar plegats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s